- Puolikarkea vehnäjauho on leivonnan yleisjauho, jota käytetään pulliin, piirakoihin, sämpylöihin ja leipiin.
- Vehnägrahamjauho on tummenpaa kuin puolikarkea vehnäjauho. Soveltuu leivontaan puolikarkean vehnäjauhon kanssa, grahamista voi tehdä myös puuroa.
- Vehnähiivaleipäjauhot jauhetaan jyvän kuorikerrosta lähellä olevasta osasta, käyttö leipiin ja sämpylöihin puolikarkean vehnäjauhon kanssa.
- Kokojyvävehnäjauho valmistetaan jauhamalla kokojyvä jauhoksi. Kokojyväjauhoissa on kaikki vitamiinit, kivennäisaineet ja ravintokuitu tallella. Käyttö leivonnassa puolikarkean vehnäjauhon kanssa.
- Vehnähiutale puuroihin, sämpylöihin, leipiin. Keittoaika n.20 min.
- Mannaryyni keittoaika n.7 min.
- Vehnälese valmistetaan jyvän kuorikerroksista. Leseet sisältävät runsaasti kuitua, lisäksi kuorikerroksissa on B-ryhmän vitamiineja ja kivennäisaineita.Leseillä voi lisätä leivonnaisten kuitupitoisuutta. Niitä voi käyttää myös korppujauhon asemasta.
- Kaurahiutaleet puuroihin, sämpylä- ja leipätaikinoiden joukkoon. Keittoaika n. 20min.
- Kaurahelmi on kuorittu kokonainen kaura, jota voi käyttää ohraryynin tapaan puuroihin sekä riisin asemasta tai joukossa.
- Ohrajauhot käyttö leipätaikinoihin yhdessä vehnäjauhojen kanssa, sillä ohra ei muodosta sitkoa.
- Ohraryynejä on saatavilla kokonaisena ja rikottuna. Käyttö uunipuuroihin tai riisin asemasta tai joukossa.
- Ohrahiutaleista voi tehdä puuroa, sopii myös sämpylä- ja leipätaikinoiden joukkoon. Keittoaika n.10min.
- Ruisjauhot valmistetaan jauhamalla kokojyvä jauhoksi. Saatavilla 3 eri karkeutta, hieno piiraisiin, puolikarkea leivontaan ja puuroihin sekä karkea puuroihin.
- Ruishiutale puuroihin, sämpylä- ja leipätaikinoiden joukkoon. Keittoaika n. 30min.
- 4-viljan hiutale sisältää kaura-, vehnä-, ohra- ja ruishiutaleita, keittoaika n. 30 min.
- Lettu-ja vohvelijauho on vehnä- ja ohrajauhojen seos josta valmistat maukkaat letut ja vohvelit, voi käyttää myös sämpylä-ja leipätaikinoihin.
- Sämpyläjauho on vehnä-ja ohrajauhon sekä vehnäleseen sekoitus sämpylä- ja leipätaikinoihin
Jauhot, hiutaleet ja ryynit kannattaa säilyttää kuivassa, viileässä paikassa, erillään voimakastuoksuisista tuotteista, koska ne imevät itseensä helposti vieraita hajuja.